Di mana bekas2 pelajar dan guru smkg

20 01 2008

Di mana anda berada…..??? Untuk guru-guru yang pernah bertugas di sini…. hantarkanlah pesan atau berita2. Untuk bekas2 pelajat SMKG yang telah lama meninggalkan SMKG… apa cerita pula…???? Tentu ramai yang dah berjaya dan memegang jawatan yang tinggi!!! Ingat2kan SMKG!!!


Actions

Information

23 responses

17 03 2008
Nazri

Salam… Saya nazri.. Lepasan SPM dari SMKG pada 1996. Sekarang bertugas di Sabah di Jabatan Kerajaan. Harap yang lain dapat berkumpul semula.

6 04 2008
smkgaal

terima kasih nazri…..
berita terkini dari smkg…. cikgu Lim akan pencen pada 1mei nanti

12 04 2008
Sukri

A’kum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog,

Saya Sukri, Lepasan SMK Gaal SPM 1989 (From 5 Science 1), sekarang bertugas di salah sebuah Syarikat Petroleum. Saya berharap dapat mengumpulkan rakan rakan yang sama2 mengharungi Pahit dan Manis di Sekolah Gaal Tagun 88 dan 89.

Please send your email to : reysukri@yahoo.com.

TQ and rgds

4 09 2008
zabidah

salam…….saya Zabidah dari kelas 5ESAS1/97 kini bertugas di Muadzam Shah Pahang sebagai pendidik. Jutaan terima kasih diucapakn kpd guru2 SMKG.

9 09 2008
smkgaal

Terharu rasanya……. dengan sambutan ke blog ini…..
tq…

23 09 2008
mmizuan

sy izuan…student SMKG SPM thn 2003…CIkgu Lim pencen dh? pengetua pn dh bertukar dh? sy klas 5 Unggul/2003 bwh Cikgu Nor Hamzah….—> beloved cikgu…byk kenangan suka dan duka kat SMKG…..

29 09 2008
NORANI BIN MAHMUD

Saya murid SMKG pengambilan pertama tahun 1975 Tingkatan 3A, Sekarang bertugas di Terengganu. Semasa di SMKG saya adalah seorang Pengawas Perpustakaan. Di sini saya doakan semoga SMKG akan terus maju. Selamat berpuasa dan selamat menyambut Aidil Fitri untuk semua warga SMKG.

13 10 2008
saw0nilo_89

slm ckgu….sy siti hazlina,spm 2006…sy skrg berada di uitm pahang….sy msih ingat ckgu ajar wt ad0be ph0toshope ms pertandingan multimedia peringkat negri Qelate..pape pn tq wt sume ckgu smkg…luve ur all.hu3,

8 04 2009
hazwati

askum.saya hazwati alumni smkg tahun 2002 hingga 2005,2005 saya kelas 5Bakti,,rindunyer kat sekolah lama… saya sekarang beljar di Universiti Utara Malaysia.. thanks to all teachers that teaching me…

27 04 2009
Norisah

Saya norisah bekas pelajar Smkg tahun 1995..form five aliran science stream.rindu pada kenangan semasa bersekolah…saya sekarang berkerja di Pelabuhan klang sebagai admin Exec..kepada cikgu yg menabur bakti diucapakan bebanyak terima kasih….keep in touch..

4 07 2009
nonie

salam cikgu…sy student gaal batch 99/03….klas paling nakal, 5 dinamik…rindu sangat kat cikgu azrain, cikgu lim, cikgu zul, cikgu kansiah, cikgu tuan silmi n sume cikgu yg byk bjasa…rasa cam nk blik smula ke gaal….huhu….sy skrang smbung blaja kat uitm…kpd kawan2 yg masih kenal Nonie, hope kontek ek….Peace No War..! (‘-,’)v

6 04 2010
cg azrain

lama x dgr kabar nonie… sy ingat sgt tahi lalat nonie..

21 05 2010
khairulhamid

salam alumni kepada semua…
sya khairul hamid bekas pelajar SPM 2008..
la ni tengah tunggu keputusan permohonan uni. melalui upu..

Thanks to all teacher at SMKG… I LOVE U ALL…

9 06 2010
cheruslan

Assalamualaikum semua bekas2 pelajar SMKG….

saya che ruslan che mat bekas pelajar tahun 1977 tingkatan satu perdagangan masa tu la…saing2 semua dah tak blh nak contact..maklum jelah bertugas di luar klate..di kota metropolitan dah tak jumpa.
terima kasih kepada bekas2 cikgu SMKG, jasa anda semua tetap dikenang.
SMKG selamat maju jaya….

26 11 2012
nik zol hassan

che ruslan, sila call saya 0199050394. sahabat sekelas..

26 11 2012
Anonymous

salam… unt pengetahuan semua guru2 dan bekas2 pelajar SMG (masa itu). kami bekas pelajar di SMG dulu mempunyai group sendiri iaitu SEK MEN KEB GAAL 1977 – 1985.kami mengalu-alukan bekas2 guru dan bekas2 pelajar menggunjungi group kami.. terima kasih’

15 01 2013
Anonymous

Mohon no H/Phone.. Tkasih

8 05 2014
Anonymous

Call sya….017-6474484..sya stu klas dgn anda.nik zul….sya msih ingat awak……

26 11 2012
nik zol hassan

salam… kpd semua bekas guru2 dan bekas2 pelajar SMG (dulu), unt pengetahuan semua, kami bekas pelajar SMG mempunyai group sendiri iaitu, SEK MEN KEB GAAL 1977 – 1985. kami mengalu-alukan unt menggunjungi group kami.

8 05 2014
mohamad abdul ghani.

Sya plajar tkn 1prdgngan thun 1977-1981./82….semua loss contect.
017-6494484
019-2440600

8 05 2014
mohamad abdul ghani.

Mna RAMLI MAMAT…
penguatkuasa MDPP

26 11 2013
Anonymous

assalamualaikum. saya amalina ab manaf , bekas murid smg 1986-1990… semoga smg sentioasa sukses..I.Allah…

16 04 2015
isma

saya m.ismarisham 2003 last spm kelas 5cekal…..smkg dihatiku dilibas dgn rotan oleh cikgu kamarul zaman(cikgu muse)he…cikgu paling ranggi cikgu rosnani cikgu sastera jasamu amat ku kenang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: