Webmaster

xxx.jpg

Zainuddin Bin Mahmod

zaizulan@hotmail.com

22 responses

21 05 2008
Israk

Tak akan hilang SMKG dari ingatanku!!!! Kirim salam saya kpd smua warga SMKG!

15 06 2008
lady

mana senarai guru dan kakitangan sekolah ni? buat laa siap ngan gambar2 sekali..nak tengok gak cikgu2 kat sana sekarang..thanks

13 10 2009
admin smk pnz, besut

salam. Lady. sudi sudi lawat sini. banyak gambor !! real ni..gambor saja!!..jom lah..

17 06 2008
smkgaal

lady……….terima kasih…
Insyaallah saya akan kemaskinikan weblog ini…..

6 11 2010
nur akma ibrahim

smkin handsome tngok ckgu zainuddin skrng nie,hah

cara mngjar also mningkat ke arah kcemerlngn .. insyaALLAH dpt naik pangkat..law ade rezeki…

6 09 2008
israk

Smoga SMKG terus menuju kegemilangan.

26 10 2008
saw0nilo_89

tq sume cikgu smkg,

20 01 2009
zamani

kalau boleh masukkan gambar-gambar lama semasa program-program di SMKG.ini akan lebih menarik exstudent SMKG.

13 10 2009
admin smk pnz, besut

sudi sudi kan lawat sini. gambor & gambor ….so many gambor ….jom

5 02 2009
smkgaal

Insyaalah…… zamani…..
saya akan cuba dari masa kesemasa…..
tq atas sokongan..

13 10 2009
admin smk pnz, besut

Salam Tuan punya web . sudi sudi lawat sini ya…..http://smkpnz.fotopages.com/

4 03 2010
NUR SHAFIRA

Salam,terima kasih atas usaha dan inisiatif cikgu kami bekas pelajar SMKG yang sangat sayangkan SMKG dapat sentiasa mengikuti perkembangan skolah yg kami sangat sayangi..HIDUP CIKGU ZAINUDIN,HIDUP SMKGAAL….hehehe

10 03 2010
siti kharmawati mohd noor

tahniah utk cikgu zainuddin..dan terima kasih tak terhingga wujudkan blog dan facebook…banyak kenangan2 di SMKG..klaw balik kg slalu gak jumpa cikgu baharom n ustaz kadir..rindu nak melawat dan ziarah ke sekolah…

7 03 2011
anuar81gg@yahoo.com

salam siti..saya kenal ke siti saya x tahu…saya bekas pelajar smkg 93-97..siti pelajar tahun bila…..cikgu baharom n ustaz kadir saya kenal…saya nak g jumpa cikgu baharom n ustaz kadir tp saya x tahu alamat mereka…boleh x sent alamat atau no fon mereka kat saya..email kat saya anuar81gg@yahoo.com…tq..buat cikgu2 smkg terus lah mendidik pelajar2 smkg..jasa kalian semua tetap kami kenang sehingga akhir hayat kami…

7 03 2011
anuar81gg@yahoo.com

salam siti…saya bekas pelajar smkg thn 93-97….cikgu baharom n ustaz kadir bekas cikgu saya dulu…..saya nak minta jasa baik siti boleh x sent alamt n no fon mereka.kat email saya anuar81gg@yahoo.com…,saya nak sangat jumap mereka…kpd cikgu2 smkg t.ksh kerana mendidik kami hingga kami berjaya sekarang…tahniah cikgu zainudin kerana wujud kan blog ni…wpun cikgu x mengajar saya..saya harap cikgu masukkan lah gambar2 yang lama2..sukan ke..kelas ke…..t.ksh cikgu

11 03 2010
siti kharmawati mohd noor

cadangan:anjurkn satu majlis-hari warisan kasih- khas utk smua ex smkg-bleh collect yuran rm50 per head utk mjlis tersebut..

21 03 2010
smkgaal

nanti saya ajukan kepada yang berkenaan…. kita fikir2kan…
tq…

21 05 2010
khairulhamid

salam rindu buat smkg..

17 07 2010
shamella suhaimi

smkg is da brilliant scool….i love smkg…moga2 plajar dpt capai misi dan visi kat skola ni..cikgu zainuddin toww,sengeh sape erk…shomel2..heheh..

17 07 2010
shamella suhaimi

smkg is da brilliant scool….i love smkg…moga2 plajar dpt capai misi dan visi kat skola ni..cikgu zainuddin toww,sengeh sape erk…shomel2..heheh.

10 02 2011
razali

xdop ko gambar lamo2 zaman 90an ko, saya spm 1995…

29 01 2013
Prof. Madya Dr. Muhammad Hussin

Aspirasi Virtual Learning Centre merupakan pusat pengajian maya yang menawarkan 4 jenis perkhidmatan iaitu:

>> Pusat tuisyen pakej RM1 seorang bagi satu subjek untuk 1jam.
>> Penjualan perisian WizIQ.
>> Program Learning Management System (LMS) bagi sekolah.
>> Program Latihan untuk tenaga pengajar.

beroperasi secara maya dengan menggunakan teknologi tinggi iaitu sistem WizIQ…sistem WizIQ ini membolehkan proses pembelajaran berlangsung tidak kira di mana anda berada selagi anda boleh mengakses internet…persekitaran pembelajaran yang unik yang membolehkan pengajar menyampaikan kandungan pengajaran secara LIVE kepada para pelajar seperti yang berlaku di dalam kelas/kuliah…dengan menggunakan sistem WizIQ ini, guru boleh berkomunikasi dengan para pelajar dan pelajar juga boleh berkomunikasi sesama sendiri semasa kelas sedang berlangsung…selain itu, guru juga boleh merekodkan kehadiran pelajar serta memberi tutorial atau peperiksaan kepada pelajar…

~ ingin mengetahui lebih lanjut, sila layari page kami di http://www.easy2learn.com.my
Sekian, Terima Kasih..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: